Yhteistyö

Annukka on ravintoterapeutti, Yoga Yinful®- ohjaaja, KM, luokanopettaja, lastentarhanopettaja ja kahden lapsen äiti. 

Ravintoterapeutin työssään Annukka on erikoistunut odottavien äitien ja lasten ravitsemukseen. Annukka on työssään auttanut äitejä, joiden vauvoilla on mm. suolisto-ongelmia, ruoka-aineallergioita, ihottumia ja korvatulehduskierteitä. Tämän kokemuksen kautta Annukalle nousi vahvasti halu auttaa tulevia äitejä. Moniin näihin haasteisiin voidaan vaikuttaa ennaltaehkäisevästi jo ennen raskautta ja raskausaikana, jos äidin keho on mahdollisimman hyvässä kunnossa. Kokonaisvaltaisella otteella ja ymmärryksellä kehon toiminnasta Annukka auttaa tulevia äitejä luomaan terveen ja hyvän kasvualustan vauvalle.

Annukkaan voi olla yhteydessä: laurola.annukka@gmail.com,            p. 0503001770, Instagram: @annukkalaurola

Yhteistyössä on voimaa

Hyvinvoinnin keskeisenä tekijänä ovat ihmissuhteet. Olen onnekas ja kiitollinen, että saan työskennellä yhdessä rakkaan ystäväni Annukan kanssa. Annukka on koulutukseltaan ravintoterapeutti ja luokanopettaja. Hän on erikoistunut erityisesti odottavien äitien ja raskausajan ravintoneuvontaan. 

Sydämen toiveena lapsi

Pidämme Annukan kanssa yhdessä Sydämen toiveena lapsi -hyvinvointikurssia. Kursseja järjestetään lähi-, verkko- ja viikonloppukursseina. 

Kurssin ydintavoite on tukea ja vahvistaa tulevan äidin sekä lapsen hyvinvointia ja terveyttä. Kurssilla keskitytään hyvinvoinnin tukemiseen mm. läsnäolo- ja tunnetaitojen sekä kehomieliyhteyden vahvistamisen avulla. Saat kurssilla tietoa kehon puhdistamisesta ja terveyden tukemisesta luonnonmukaisen ravinnon avulla. 

Opettajien hyvinvointiretriitit

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä meillä molemmilla on pitkä ura luokanopettajina. Lasten hyvinvointi on meille sydämen asia, mutta niin on myös opettajienkin. Ja kun opettaja voi hyvin, niin voi myös lapsikin. Tulossa on opettajille tarkoitettuja hyvinvointiviikonloppuja, jossa painopiste on kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.