Ajankohtaista


Lempeä kesänavaus -retriitti

Tervetuloa lempeyden retriittiin ihanaan Frantsilaan, Hämeenkyröön. Retriitillä voit päästää irti talven ja kevään energioista, pysähtyä, hiljentyä ja rauhoittua. Retriitillä on lupa panostaa omaan hyvinvointiin, ottaa rennosti ja voimaantua hyvässä seurassa.

Retriitin teemana ovat lempeys ja myötätunto itseä kohtaan, oman mielen ja kehon helliminen ja oman hyvinvoinnin merkityksen oivaltaminen. Retriitillä saat nauttia olemisesta ja voit unohtaa kaiken suorittamisen.

Retriitin ohjelma muodostuu rentouttavista harjoituksista, pienistä tietoiskuista ja tekemisestä, joissa oma hyvinvointi on keskiössä. Retriitillä pääset tekemään yinjoogaharjoituksia, jotka ovat lempeitä, jokaisen kehoa kunnioittavia. Yinjooga-asanat ovat rauhallisia, lempeästi venyttäviä, kehoa ja mieltä helliviä asentoja. Et tarvitse yinjoogasta aikaisempaa kokemusta. Ja muistathan, että kaikki ohjelma on vapaaehtoista, voit kuunnella omaa kehoasi ja valita vaikka päiväunet ohjelman sijaan.

Retriitin ohjaajat: Retriitin ohjaajat Annukka Laurola ja Tiina Lauriala ovat tutustuneet parikymmentä vuotta sitten luokanopettajaopinnoissa. Hyvän ystävyyden lisäksi naiset ovat yhdistäneet voimansa yhteisissä kursseissa, joissa keskiössä ovat lasten ja naisten hyvinvointi.

Annukka on ravintoterapeutti, Yoga Yinful®- ohjaaja, KM ja luokanopettaja. Ravintoterapeutin työssään Annukka on erikoistunut raskaanaolevien, äitien ja lasten ravitsemukseen. Hän huomioi ravintoterapeuttisen tuen koko naisen elinkaarella ja lähestyy kehon ja mielen hyvinvointia kokonaisvaltaisella ja lempeällä otteella.

Tiina on hyvinvointitaitojen ohjaaja - Positive Psychology Coach®, Mindfulness- ja tunnetaitovalmentaja, EIF-Enneagrammiohjaaja®, Yoga Yinful®-ohjaaja ja KM, luokanopettaja. Herkkyydellä ja lempeydellä Tiina ohjaa taitoja, jotka vähentävät stressiä, lisäävät resilienssiä ja vahvistavat kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Alustava ohjelma

Maanantai 6.6.

16.00 Tervetulosmoothiet ja lempeä laskeutuminen retriittiin

18.00 Illallinen

19.00 Lempeysharjoitus

20.00 Sointukylpy

Tiistai 7.6.

8.15 Hyvää huomenta - Lempeästi herättelevä jooga

9.00 Aamiainen

10.00 Keholle hyvää tekevä ravinto - keveyttä ja vihreää kesää

Vihermehun teko

12.00 Lounas

13.00 Kävelymeditaatio ulkona ja kasvien keräys jalkakylpyä varten

15.00 Kahvi ja tee

16.00 Lempeä Yinjooga

17.30 Päivällinen

18.30 Lempeysharjoitus

19.30 Sauna ja jalkakylvyt

21.00 Iltatee

Keskiviikko 8.6.

8.30 Herättelevä yin

9.30 Aamiainen

10.30 Ihana minä, lempeys itseä kohtaan, oma hyvinvointi

13.00 Lounas ja lähtökahvit

Retriitin paikka: Retriitti järjestetään kauniissa maalaismaisemassa Hämeenkyrössä Frantsilan hyvinvointikeskuksessa. Pääset nauttimaan kauniista luonnosta, luomuyrttipelloista ja pääset testaamaan ihania Frantsilan tuotteita. Osoite on Kyröspohjantie 320, Hämeenkyrö, www.frantsilanhyvinvointikeskus.fi

Retriitin hinta: 170€ (sis. alv) (sis. ohjelman, tervetulosmoothiet, iltateen lauantaina, vihermehun+reseptit)

Majoitus: Majoituksen hinta täyshoidolla on 170€ (2x aamiainen, 2x lounas, 2x päiväkahvi, 2x päivällinen ja 2x yöpyminen sekä yrttisauna, jossa on kaikki Frantsilan hygieniatuotteet käytettävissä). Majoitus on 3-5 hengen huoneissa. Lisämaksusta voit kysyä 1 ja 2 hengen huoneita. Huomioithan, että niitä on rajoitetusti.

Majoitus ei sisällä liinavaatteita, otathan omat mukaan!

Suosittelemme majoituksen varaamista, vaikka asuisit lähellä. Majoitus on osa kokonaisvaltaista retriitin kokemista ja tällöin saat kunnon irtioton arjesta.

Täysihoito maksetaan Frantsilassa paikan päällä.

Majoitusvaraukset ja lisätiedot: Aija Lento 0405918742 / info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi.

Ilmoittautuminen ja peruutusehto: Sitovat ilmoittautumiset retriitille 5.5. mennessä: tiina@sydamentoive.com /Tiina: 0443599002. Tämän jälkeen voit kysyä vapaita paikkoja.

Varauksen jälkeen maksat 50 €:n varausmaksun, joka varaa paikkasi retriittiin. Jos joudut perumaan osallistumisesi, voit siirtää paikkasi jollekin toiselle tai lääkärintodistusta vastaan saat kurssimaksun takaisin lukuun ottamatta 50 €:n varausmaksua. Jos kurssi perutaan järjestäjien toimesta, maksamasi summa palautetaan kokonaisuudessaan.

Vakuutus: Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Huolehdithan, että vakuutuksesi on ajantasalla.