Ajankohtaista

Lempeä kesänavaus -retriitti Frantsilassa 12.-14.6

Tänä kesänä Lempeä kesänavaus -retriitillä on luvassa lempeää joogaa ja yinjoogaa, Sondful Yin -tunti, äänimaljarentoutuksia, yrttisaunaa ja muuta lempeää ohjelmaa.

Lue lisää Tapahtumat

Jooga Muhos

Tervetuloa Yinjoogaan maanantaisin klo 18.45-20.00 Laitasaaren koululle Muhokselle! 

Teemme tunnilla lempeitä, rauhallisia ja pitkäkestoisia venytyksiä jokaisen omaa kehoa kunnioittaen. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta, tunti sopii kaikille. Tällä tunnilla huolehdit sekä omasta kehostasi että mielestäsi - tunti on oivallinen vastapaino kiireelle ja stressille.  

Yinjooga rauhoittaa parasympaattista hermostoa ja lisää mm. sidekudosten, nivelten ja nivelsiteiden aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiavirtausta. Yinjooga on oivallinen keino stressinhallintaan, oman terveyden ja hyvinvoinnin vahvistamiseen ja kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen huoltoon. 

Yinjoogatunneillani yhdistyvät kiireettömyys, läsnäolo, tässä hetkessä oleminen, oman kehon ja mielen viestien kuunteleminen. Käytän tunneillani usein äänimaljoja ja muita soittimia syventämään loppurentoutusta!

Ota mukaan oma joogamatto (minulla on muutama varamatto), rennot vaatteet, villasukat ja viltti/pyyhe loppurentoutukseen!

Tunnilla käytössäsi on bolsteri eli putkityyny sekä joogatiilet, jotta saat asennoista mahdollisimman mukavan ja sinulle sopivan. Omaa vilttiä voi myös käyttää asentojen rakentamiseen ja tukemiseen.


Lämpimästi tervetuloa sukeltamaan hetkeksi oman kehon ja mielen äärelle ja nauttimaan tässä hetkessä olemisesta! 

Ilmoittaudu tai kysy lisää: tiina@sydamentoive.com Tiina/0443599002 

Joogat jatkuvat elokuussa 2023. Ryhmässä on muutamia paikkoja vapaana.

Soundful Yin® jooga

Järjestän Soundful Yin® -joogatunteja pienille ryhmille. Voit pyytä tarjousta ystäväporukalle tai pieneen työyhteisöön. Tunnilla tehdään lempeitä venyttäviä yinjooga-asanoita maljojen soidessa taustalla. Tunnilla saat tuntea maljan hoitavan ja rentouttavan vaikutuksen omalla kehollasi. 

Lisätietoja: tiina@sydamentoive.com, Tiina/0443599002