Ajankohtaista

Jooga Muhos

Lempeä jooga Laitasaaren koululla

Keskiviikkoisin 6.9.-29.11. klo 19.15-20.30 

Teemme joogatunnilla kehoa avaavia, kehon liikkuvuutta lisääviä ja kehoa vahvistavia liikkeitä. Tunti päättyy äänimaljarentoutukseen. Tunnin tempo on rauhallinen ja sopii hyvin myös aloittelijoille. Ryhmä aloittaa uutena ryhmänä, ja tunnilla on vielä hyvin tilaa. Jos et ole varma, onko tämä sinun juttusi, voit tulla kokeilemaan joogaa kertamaksulla (10€) ja miettiä mahdollista jatkoa rauhassa. Koko syksyn (12 kertaa) hinta on 117 € (maksuun käyvät myös liikuntaeduista Smartum, Epassi ja Edenred). Poissaoloja tunnilta voit korvata maanantain yinjoogatunnilla.

Ryhmässä on tilaa. Voit kysyä loppukauden hintaa tai tulla kokeilemaan kertamaksulla (10€).

Yinjooga maanantaisin Laitasaaren koululla klo 18.30-19.45

Syyskausi 21.8.-11.12. (viikolla 43 ei ole joogaa)

Voit kysyä vapaita paikkoja. Jos ryhmässä on tilaa, voit osallistua kertamaksulla 10€/kerta. 

Teemme tunnilla lempeitä, rauhallisia ja pitkäkestoisia venytyksiä jokaisen omaa kehoa kunnioittaen. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta, tunti sopii kaikille. Tällä tunnilla huolehdit sekä omasta kehostasi että mielestäsi - tunti on oivallinen vastapaino kiireelle ja stressille. Tunnin lopuksi on äänimaljarentoutus. 

Ota mukaan oma joogamatto (minulla on muutama varamatto), rennot vaatteet, villasukat ja viltti/pyyhe loppurentoutukseen!

Tunnilla käytössäsi on bolsteri eli putkityyny sekä joogatiilet, jotta saat asennoista mahdollisimman mukavan ja sinulle sopivan. Omaa vilttiä voi myös käyttää asentojen rakentamiseen ja tukemiseen.


Lämpimästi tervetuloa sukeltamaan hetkeksi oman kehon ja mielen äärelle ja nauttimaan tässä hetkessä olemisesta! 

Ilmoittaudu tai kysy lisää: tiina@sydamentoive.com Tiina/0443599002 

.

Soundful Yin® jooga

Järjestän Soundful Yin® -joogatunteja pienille ryhmille. Voit pyytä tarjousta ystäväporukalle tai pieneen työyhteisöön. Tunnilla tehdään lempeitä venyttäviä yinjooga-asanoita maljojen soidessa taustalla. Tunnilla saat tuntea maljan hoitavan ja rentouttavan vaikutuksen omalla kehollasi. 

Lisätietoja: tiina@sydamentoive.com, Tiina/0443599002

Luonnostaan festivaali Oulussa Villa Hannalassa 26.-27.8. 

Ohjaan festareilla Lempeä jooga-tunnin ja yinjoogatunnin äänimaljojen kera. Ohjaan myös yhdessä Agnes Pihlavan kanssa yinjoogatunnin, jossa Agnes laulaa mantroja. Lisäksi on luvassa Agnesin ja minun äänimaljarentoutus.   

https://holvi.com/shop/jokitila/

@luonnostaan_festivaali