Ajankohtaista

Jooga Muhos

Tervetuloa Yinjoogaan maanantaisin klo 18.45-20.00 Laitasaaren koululle Muhokselle! 

Teemme tunnilla lempeitä, rauhallisia ja pitkäkestoisia venytyksiä jokaisen omaa kehoa kunnioittaen. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta, tunti sopii kaikille. Tällä tunnilla huolehdit sekä omasta kehostasi että mielestäsi - tunti on oivallinen vastapaino kiireelle ja stressille.  

Yinjooga rauhoittaa parasympaattista hermostoa ja lisää mm. sidekudosten, nivelten ja nivelsiteiden aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiavirtausta. Yinjooga on oivallinen keino stressinhallintaan, oman terveyden ja hyvinvoinnin vahvistamiseen ja kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen huoltoon. 

Yinjoogatunneillani yhdistyvät kiireettömyys, läsnäolo, tässä hetkessä oleminen, oman kehon ja mielen viestien kuunteleminen. Käytän tunneillani välillä äänimaljoja ja muita soittimia syventämään loppurentoutusta!

Ota mukaan oma joogamatto (minulla on muutama varamatto), rennot vaatteet, villasukat ja viltti/pyyhe loppurentoutukseen!

Tunnilla käytössäsi on bolsteri eli putkityyny sekä joogatiilet, jotta saat asennoista mahdollisimman mukavan ja sinulle sopivan. Omaa vilttiä voi myös käyttää asentojen rakentamiseen ja tukemiseen.


Lämpimästi tervetuloa sukeltamaan hetkeksi oman kehon ja mielen äärelle ja nauttimaan tässä hetkessä olemisesta! 

Ilmoittaudu tai kysy lisää: tiina@sydamentoive.com Tiina/0443599002 

 Joogan hinta 9.1.-15.5. (16 krt x 75 min) on 140 € tai kahdessa erässä 9.1.-27.2. (8krt)  76€ ja 13.3.-15.5. (8 krt) 76€. 

Viikoilla 10 ja 15 ei ole joogaa (talviloma ja pääsiäismaanantai). 

Jos ryhmässä on tilaa, voit osallistua myös kertamaksulla 11€/krt.

Soundful Yin® jooga

Järjestän Soundful Yin® -joogatunteja pienille ryhmille. Voit pyytä tarjousta ystäväporukalle tai pieneen työyhteisöön. Tunti on syvärentouttava ja hoitava.

Lisätietoja: tiina@sydamentoive.com, Tiina/0443599002