Ajankohtaista

Jooga Muhos

Joogan alkeet Laitasaaren koululla

Keskiviikkoisin 17.1.-28.2. klo 19.00-20.00 (7 krt)

Joogan alkeet -tunnilla keskitymme joogan perusasioihin. Harjoittelemme askel askeleelta aurinkotervehdyssarjan sekä muutamia seisoma-ja tasapainoasanoita. Tuntiin kuuluu kehoa avaavia ja lämmittäviä liikkeitä, aurinkotervehdyssarja, seisoma-asanoita, kehoa vahvistavia asanoita ja lopussa matolla tehtäviä asanoita. Aloitamme tunnin lyhyellä läsnäoloharjoituksella ja lopetamme tunnin loppurentoutuksella.

Tunnin tempo on rauhallinen ja teemana on kannustaa jokaista oman kehon kuunteluun.

Tunti sopii hyvin joogaa aloittavalle, mutta myös aikaisemmin jooganneille. Huolellisella kehonlinjauksella saat enemmän irti jooga-asanoista, ja saat tehtyä ne turvallisemmin ja tehokkaammin.

Joogan alkeet 7x60 min. Laitasaaren koululla 17.1.-28.2. klo 19.00-20.00.

Hinta on 56 €. Voit maksaa liikuntaeduilla (Smartum, Epassi ja Edenred)


Ilmainen kokeilutunti uusille joogaajille 10.1. Ilmoittaudu sähköpostilla tiina@sydamentoive.com

Yinjooga Laitasaaren koululla 

Maanantaisin 8.1.-6.5. klo 18.30-19.45

 (viikoilla 10 ja 14 ei ole joogaa)

 Kevätlukukauden hinta on 160 € (16 krt) (maksuun käyvät liikuntaeduista Smartum, Epassi ja Edenred).

Teemme tunnilla lempeitä, rauhallisia ja pitkäkestoisia venytyksiä jokaisen omaa kehoa kunnioittaen. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta, tunti sopii kaikille. Tällä tunnilla huolehdit sekä omasta kehostasi että mielestäsi - tunti on oivallinen vastapaino kiireelle ja stressille. Tunnin lopuksi on äänimaljarentoutus. 

Ota mukaan oma joogamatto (minulla on muutama varamatto), rennot vaatteet, villasukat ja viltti/pyyhe loppurentoutukseen!

Tunnilla käytössäsi on bolsteri eli putkityyny sekä joogatiilet, jotta saat asennoista mahdollisimman mukavan ja sinulle sopivan. Omaa vilttiä voi myös käyttää asentojen rakentamiseen ja tukemiseen.


Lämpimästi tervetuloa sukeltamaan hetkeksi oman kehon ja mielen äärelle ja nauttimaan tässä hetkessä olemisesta! 

Ilmoittaudu tai kysy lisää: tiina@sydamentoive.com Tiina/0443599002 

.

Soundful Yin® jooga

Järjestän Soundful Yin® -joogatunteja pienille ryhmille. Voit pyytä tarjousta ystäväporukalle tai pieneen työyhteisöön. Tunnilla tehdään lempeitä venyttäviä yinjooga-asanoita maljojen soidessa taustalla. Tunnilla saat tuntea maljan hoitavan ja rentouttavan vaikutuksen omalla kehollasi. 

Lisätietoja: tiina@sydamentoive.com, Tiina/0443599002