Palvelut

Sydämen Toive tarjoaa palveluja, jotka auttavat sinua vahvistamaan omaa hyvinvointiasi, löytämään yhteyttä kehosi ja mielesi välille, lisäämään omaa itsetuntemustasi, selvittämään omia toiveitasi ja toteuttamaan niitä. 


Palveluja järjestetään Oulussa, Muhoksella ja verkossa. Hyvinvointiretriittejä on koko Suomen alueella.


Elämäntaito- ja hyvinvointivalmennukset

Valmennus pohjautuu positiiviseen psykologiaan ja ratkaisukeskeisyyteen.  

Voit valita Sydämen Toive -valmennuksen, Hyvinvoinnin askeleet -valmennuksen tai arkielämän haasteiden ratkaisemiseen keskittyvän valmennuksen. 

Valmennus on sinun juttusi, kun kaipaat elämääsi muutosta, uutta suuntaa tai motivaatiota tai kaipaat ohjausta ja tukea tavoitteiden saavuttamisessa. 

Lue lisää valmennuksista Hyvinvointivalmennus


Yinjooga

Yinjoogatunnit jatkuvat Muhoksella Laitasaaren koululla maanantaisin 22.8. alkaen klo 18.30-19.45. Katso lisätietoja kohdasta Ajankohtaista

Yinjoogatunteja syksyllä myös Oulussa.

Lue lisää yinjoogasta Yinjooga

Äänimaljarentoutukset ja sointukylvyt

Kaipaatko syvärentoutusta? 

Äänimaljahoito hoitaa kehoa ja mieltä. Äänimaljahoidossa maljoja soitetaan asiakkaan keholla ja kehon ympärillä. Voit osallistua äänimaljahoitoon joko yksin tai kahdestaan ystävän/kumppanin/läheisen kanssa tai osallistua ryhmämuotoiseen äänimaljarentoutukseen.

Hinnat ja lisätietoa löydät täältä Sointukylpy

Sydämen Toiveena lapsi -kurssit

Sydämen toiveena lapsi -kurssit ovat syntyneet yhteistyössä ravintoterapeutti Annukka Laurolan kanssa. Voit lukea kursseista lisää Sydämen toiveena lapsi


Hyvinvointitapahtumat

Järjestän sekä hyvinvointipäiviä että retriittejä. Voit kysyä tarjousta esimerkiksi työhyvinvointipäivään. Teille sopivan kokonaisuuden voi rakentaa esimerkiksi äänimaljarentoutuksesta, yinjoogasta, mindfulnessista, enneagrammista tai näiden yhdistelmistä.

Lue lisää retriiteistä Hyvinvointitapahtumat ja katso Ajankohtaista seuraavat tapahtumat

Enneagrammi

Pidän pyydettäessä enneagrammi-luentoja. Voit myös tutustua omaan Enneagrammi-tyyppiisi myös valmennuksen yhteydessä. Tustustu lisää Enneagrammi

Voit tehdä Enneagrammitestin täällä  https://www.namaste.fi/fi/enneagrammi


Menneet tapahtumat

Tutustu aikaisempiin tapahtumiin Menneet tapahtumat