Palvelut

Sydämen Toive tarjoaa palveluja, jotka auttavat sinua vahvistamaan hyvinvointiasi, löytämään yhteyttä kehosi ja mielesi välille, lisäämään omaa itsetuntemustasi, selvittämään omia toiveitasi ja toteuttamaan niitä. Kursseja ja valmennuksia järjestetään sekä verkossa että lähitapaamisina Oulun alueella.

Lue lisää näistä alta: Sydämen toiveena lapsi -kurssit, Sydämen Toive -valmennus, Yoga Yinful-tunnit, Enneagrammi, Mindfulness ja Retriitit 


Sydämen Toiveena lapsi -kurssit

Haluaisitko tietää, miten vahvistaa kehoa ja tasapainottaa hormonitoimintaa kun toiveena on raskaus?

Kaipaatko työkaluja, joilla vaikuttaa omaan hyvinvointiin ja stressinhallintaan raskautta ajatellen?

Raskausaika on merkittävin aika naisen elämässä, jolloin ravinnolla ja stressinhallinnalla on suurin merkitys äidin ja lapsen hyvinvointiin. Äidin keho luovuttaa kaikki vauvan kehitykseen tarvittavat ravinteet ja siksi niitä on hyvä tankata jo hyvissä ajoin ennen suunniteltua raskautta. Hyvin ravittu äidin keho raskausaikana suojaa lasta myös myöhemmällä iällä altistavilta sairauksilta.

 Kurssilla saat tietoa ja omakohtaista kokemusta mm.

  • stressinhallinnankeinoista

  • myönteisten tunteiden voimaannuttavasta vaikutuksesta

  • kehoa tukevasta ravinnosta ja kehon puhdistamisesta raskautta ajatellen

  • hormonitoiminnan tasapainottamisesta ja tukemisesta

Kurssin toisena vetäjänä toimii ravintoterapeutti Annukka Laurola. Hänestä voit lukea lisää täältä

Yhteistyö

Ajankohtaista


Elämäntaito- ja hyvinvointivalmennukset

Sydämen Toive -valmennukset

  • Kaipaatko elämääsi uutta suuntaa?
  • Tunnistatko omat arvosi ja haluat elää niiden mukaisesti? 
  • Haluatko kirkastaa unelmiasi ja lähteä niitä kohti?

Sydämen Toive -valmennuksessa kartoitat omia unelmiasi, kirkastat tavoitteitasi niiden saavuttamisessa ja lähdet tietoisesti ottamaan askeleita niitä kohti.

Oma hyvinvointi -valmennukset

  • Halautko panostaa omaan hyvinvointiisi ja keskittyä niihin asioihin, jotka tekevät sinulle hyvää?

Oma hyvinvointi -valmennuksessa painopiste on asiakkaan hyvinvoinnin lisäämisessä elämään. Valmentajan avulla asiakas asettaa itselleen tavoitteita ja sitoutuu askeleisiin oman hyvinvoinnin lisäämisessä. Valmennuksessa voidaan hyödyntää erilaisia mindfulness- tai rentoutusharjoituksia tai tutustua omaan persoonallisuuteen enneagrammin kautta.

Kaikki valmennukset etenevät asiakkaan ehdoilla ja ovat täysin luottamuksellisia. Valmennus pohjautuu positiiviseen psykologiaan ja ratkaisukeskeisyyteen. Valmentajan tehtävä valmennusprosessissa on kysyä kysymyksiä, jotka selkeyttävät ajatuksiasi, kirkastavat tavoitteitasi ja ohjaavat sinua sitoutumaan asettamiisi tavoitteisiisi. Valmennukset sopivat niin suurien unelmien tavoittelemiseen kuin arkipäivän tilanteiden selkiyttämiseen.

Ennen valmennusta pidetään ilmainen alkukeskustelu, joka ei vielä sido sinua mihinkään. Voit rauhassa kuulostella, olenko minä sinulle oikea valmentaja.

Valmennus tapahtuu joko etänä Zoomin kautta tai kasvokkain Oulussa.

Jos haluat syventää itsetuntemustasi Enneagrammin avulla tai harjoitella läsnäolotaitoja valmennuksen yhteydessä, kysy näistä lisää.

Hinnasto

Yhteystiedot

Yinful-tunnit

Yinful-tunnit yhdistävät yinjoogaa, läsnäoloa ja rentoutumista. Saat nauttia näillä tunneilla lempeistä asanoista, kiireettömyydestä ja rauhasta. 

Yin-jooga on lempeä joogamuoto, jolla voit vahvistaa kehon ja mielen yhteyttä ja jonka avulla voit oppia kuuntelemaan oman kehon viestejä ja harjoitella tässä hetkessä olemista.

Saat Yinful-maistiaisia kurssien ja retriittien yhteydessä. 

SydänYinful-tunnit

SydänYinful -tunnit yhdistävät lempeitä venyttelyjä ja tietoista hyväksyvää läsnäoloa. Tunnilla on aina teema, joka kulkee yinharjoituksessa mukana. Tunnin jälkeen on aikaa jäädä tunnustelemaan teekupin ääressä, mitä harjoitus nosti pintaan ja jutustelemaan hetken muiden osallistujien kesken.

Ajankohtaista-osioista löydät lisätietoja tulevista Yinful-tunneista ja -kursseista.

Ajankohtaista

Itsetuntemus ja vuorovaikutustaidot

Enneagrammi -luennot ja koulutukset

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, miksi ihmiset käyttäytyvät tai reagoivat samassa tilanteessa niin eri tavoin?

Enneagrammin avulla voimme ymmärtää yhdeksää erilaista tapaa ajatella ja toimia tässä maailmassa. Se kuvaa yhdeksän erilaista persoonallisuutta hämmästyttävän tarkasti. 

Enneagrammi on kiehtova ja syvällinen menetelmä sekä itsetuntemuksen että ihmissuhteiden ja vuorovaikutustaitojen kehittämiseen.

Järjestän Enneagrammista luentoja. Voit myös tutustua omaan Enneagrammi-tyyppiisi valmennuksen yhteydessä.

Voit tehdä Enneagrammitestin täällä

 https://www.namaste.fi/fi/enneagrammi
Retriitit

Retriiteillä pääset sukeltamaan syvemmälle omaan itseesi, sydänyhteyteesi ja voimaantumaan toisten kanssa.

Tulevista retriiteistä löydät tietoa ajankohtaista-osiosta.

Lempeä kesänavaus -retriititi Frantsilassa 6.-8.6. 

Ajankohtaista

Hyväksyvä tietoinen läsnäolo

Mindfulness-luennot ja koulutukset

Elämä tapahtuu tässä hetkessä, mutta usein matkaamme mielen mukana joko menneessä tai tulevassa. Kuinka suuri osa päivän tapahtumista lipuu ohitsesi autopilotilla toimiessasi? 

Läsnäolotaitojen avulla opimme elämään tässä hetkessä ja olemaan läsnä itselle, omille kehon viesteille sekä myös ihmissuhteille ja ympäristössä tapahtuville asioille. Läsnäolotaidot auttavat rauhoittumisessa, keskittymisessä, tunteiden tunnistamisessa ja niiden säätelyssä.

Säännöllisellä mindfulness- tai mediataatioharjoittelulla voimme kehittää läsnäolotaitoja sekä vaikuttaa psyykkiseen ja fyysiseen hyvinvointiimme.

Pidän koulutuksia läsnäolotaidoista ja mindfulnessista. Läsnäolotaidot ovat keskeinen osa myös kursseilla ja retriiteillä.

Voimme halutessasi hyödyntää läsnäoloharjoituksia myös valmennuksissa.