Yinjooga

Yinjooga

Yinjooga on lempeää ja rauhallista sekä kehoa että mieltä rentouttavaa joogaa. Se on enemmän olemista suorittamisen sijaan. Yinjooga-asanoissa eli asennoissa ollaan muutamia minuutteja kerrallaan omaa kehoa kuunnellen, lempeydellä ja vähemmän on enemmän -teemalla. 

Yinjooga rauhoittaa parasympaattista hermostoa ja lisää mm. sidekudosten, nivelten ja nivelsiteiden aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiavirtausta. Yinjooga on oivallinen keino stressin hallintaan, oman terveyden ja hyvinvoinnin vahvistamiseen sekä kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen huoltoon.

Tervetuloa Yinjoogaan maanantaisin klo 18.30-19.45 Laitasaaren koululle Muhokselle!

Ota mukaan oma joogamatto (minulla on muutama varamatto), rennot vaatteet, villasukat ja viltti/pyyhe loppurentoutukseen!

Tunnilla käytössäsi on bolsteri eli putkityyny sekä joogatiilet, jotta saat asennoista mahdollisimman mukavan ja sinulle sopivan. Omaa vilttiä voi myös käyttää asentojen rakentamiseen ja tukemiseen.

Yoga Yinful

Yinful-tunnit yhdistävät yinjoogaa, läsnäoloa ja rentoutumista. Saat nauttia näillä tunneilla lempeistä asanoista, kiireettömyydestä ja rauhasta.

Yin-jooga on lempeä joogamuoto, jolla voit vahvistaa kehon ja mielen yhteyttä ja jonka avulla voit oppia kuuntelemaan oman kehon viestejä ja harjoitella tässä hetkessä olemista.

Saat Yinful-maistiaisia myös kurssien ja retriittien yhteydessä.

Sound Healing Yin / Soundful Yin®

Tällä tunnilla yhdistyvät lempeä yinjooga, äänimaljat ja hoitava, lempeä kosketus. Äänimaljoja soitetaan sekä osallistujien keholla että taustalla asanoiden aikana. Äänimaljojen lisäksi syvärentoutusta tuo ohjaajan kosketus asanoissa. 

Ajankohtaista

SydänYinful-tunnit

SydänYinful -tunnit yhdistävät lempeitä venyttelyjä ja tietoista hyväksyvää läsnäoloa. Tunnilla on aina teema, joka kulkee yinharjoituksessa mukana. Tunnin jälkeen on aikaa jäädä tunnustelemaan teekupin ääressä, mitä harjoitus nosti pintaan ja jutustelemaan hetken muiden osallistujien kesken.

Ajankohtaista-osioista löydät lisätietoja tulevista Yinful-tunneista ja -kursseista.

Ajankohtaista