Valmennus

Elämäntaito- ja hyvinvointivalmennukset

Sydämen Toive -valmennukset

  • Kaipaatko elämääsi uutta suuntaa?
  • Tunnistatko omat arvosi ja haluat elää niiden mukaisesti?
  • Haluatko kirkastaa unelmiasi ja lähteä niitä kohti?

Sydämen Toive -valmennuksessa kartoitat omia unelmiasi, kirkastat tavoitteitasi niiden saavuttamisessa ja lähdet tietoisesti ottamaan askeleita niitä kohti.

Oma hyvinvointi -valmennukset

  • Halautko panostaa omaan hyvinvointiisi ja keskittyä niihin asioihin, jotka tekevät sinulle hyvää?

Oma hyvinvointi -valmennuksessa painopiste on asiakkaan hyvinvoinnin lisäämisessä elämään. Valmentajan avulla asiakas asettaa itselleen tavoitteita ja sitoutuu askeleisiin oman hyvinvoinnin lisäämisessä. Valmennuksessa voidaan hyödyntää erilaisia mindfulness- tai rentoutusharjoituksia tai tutustua omaan persoonallisuuteen enneagrammin kautta.

Kaikki valmennukset etenevät asiakkaan ehdoilla ja ovat täysin luottamuksellisia. Valmennus pohjautuu positiiviseen psykologiaan ja ratkaisukeskeisyyteen. Valmentajan tehtävä valmennusprosessissa on kysyä kysymyksiä, jotka selkeyttävät ajatuksiasi, kirkastavat tavoitteitasi ja ohjaavat sinua sitoutumaan asettamiisi tavoitteisiisi. Valmennukset sopivat niin suurien unelmien tavoittelemiseen kuin arkipäivän tilanteiden selkiyttämiseen.

Ennen valmennusta pidetään ilmainen alkukeskustelu, joka ei vielä sido sinua mihinkään. Voit rauhassa kuulostella, olenko minä sinulle oikea valmentaja.

Valmennus tapahtuu joko etänä Zoomin kautta tai kasvokkain Oulussa tai Muhoksella.

Jos haluat syventää itsetuntemustasi Enneagrammin avulla tai harjoitella läsnäolotaitoja valmennuksen yhteydessä, kysy näistä lisää.

Hinta

Elämäntaito- ja hyvinvointivalmennus 1h on 85€ (sis. alv).  + ilmaisen alkukeskustelun puhelimessa/20 min. 

Elämäntaito- ja hyvinvointivalmennuspaketti 4 krt on 315€ (sis. alv)  + ilmaisen alkukeskustelun puhelimessa/20 min.